tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kämpän uusimisen haaveilua

Vanhat kalusteet alkaa tympiä ja tekis mieli viskoa kaikki pihalle, siksipä haluankin haaveilla siitä, mitä tahdon tilalle.

Aloitetaan vaikkapa keittiöstä. Sinne nyt ei paljoa mahdu, mutta esimerkiksi Bjursta/Hendriksdal-yhdistelmä olis tosi kiva. Sagaformin deluxeleikkurisetin tahtoisin myös ja sen kaveriksi sitten Tommille kunnon veitsisetti Sagaformilta. Sagaformilta löytyy myös juustoraastin, jota kehtaisi pöydällä pitää. Sitten jos vedetään homma liiallisuuksiin ja pelkät mikropopparit ei kelpaa, niin tottahan meidän keittiöstä pitää löytyä oma popcornikone! Pöydälle voisi sitten hommata ehkä hieman ei-niin-vakavan-ja-"hienon" maustetelineen. Astiakaapit voisin täyttää kokonaan Iittalan Teema-sarjalla ja väreinä musta ja turkoosi (mahdollisesti myös valkoinen). Iittalan Verna laseja koboltin sinisenä haluaisin lisää, mutta niitä ei enää valmisteta joten joudun varmaan tyytymään noihin neljään (vai kuuteen?) mitä meillä jo on. Uusia paistinpannuja pitäisi hommata, koska vanhat on a) liian pieniä tai b) suhteellisen huonoja. Uusi wokkipannu olis kans kiva, koska Stockmannilta ostamani oli täys susi. Siihen jäi jäljet ruoasta ja ruostettakin ilmestyi, kun yön yli oli tiskialtaassa ja oli hieman vettä jäänyt pohjalle... Eiköhän noilla saataisi keittiö kivaksi. Uusia elektroniikkalaitteita ei tarvita, koska nykyisiin olen enemmän kuin tyytyväinen.

Seuraavaksi sitten olohuone. Olohuoneeseen tahtoisin kulmavuodesohvan. Vaikkapa Lugnvik-merkkinen Ikeasta. Televisiota varten haluaisin jomman kumman Bestå-mallistosta valkoisen tai mustan. Kirjahyllynä saisi jatkaa Expedit-hyllykkö ja siihen mahdollisesti jalusta, jossa on pyörät, niin olisi helpommin liikuteltavissa. Sohvan taakse (käytännössä keittiön puolelle) tahtoisin Malm-malliston työpöydän ja sen kanssa nykyinen tietokonetuolini. Kissalle haaveilisin zooplussasta Piparkakkutalo-raapimispuuta ja koiralle oma Atmosphere-nojatuoli zooplussasta myöskin.

Makuuhuoneeseen tahtoisin isomman sängyn, mutta tilan puutteen vuoksi voin tyytyä vielä tuohon 120 senttiseen. Yöpöydät kuitenkin haluaisin joko Trysil- tai Odda-mallistosta. Sängynpäähän sitten Konsmo-lipasto/taso/mikälie, jonka päälle sitten hamsterillemme Nipsulle uusi häkki. Häkki tulisi olemaan taas vaihteeksi zooplussasta Skyline Exercise Dome tai Igor-jyrsijänhäkki.

Parvekkeelle ois kiva saada uus grilli ja kalusteet, mutta ne saa luvan olla listan loppupäässä. Päätän postauksen tähän ja siirryn League of Legendsin ihmeelliseen maailmaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti