sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Sisustuskuume!

Tommin kanssa nyt perjantaina irtisanottiin tämä asunto ja varattuna meille on tuosta viereisestä talosta 54 neliöinen saunallinen kaksio, jossa myös on koko huoneiston mittanen parveke + mulle OMA vaatehuone <3

Tuossa siis olis pohjapiirros. Eli tossa edessä on ovi käytävään / etuovi ja suoraan sitä vastapäätä sitten vessan/kylppärin ovi, mistä se saunakin sitten löytyy. Tuossa ennen kylppärin ovea on myös ovipuhelin. Ulko-oven oikeella puolella oleva "lokero" on naulakko, enkä tajunnu jättää tuota eteisen puoleista seinää pois : D Tuosta sitten livahdetaan olohuoneeseen, minkä yhteydessä on myös keittiö. Aivan mahtava tuo keittiö, koska heti siinä tasojen vieressä on tuo ikkuna. Tuo kivasti valoa keittiöön. Siellä myös oli ihan sairaana kaappitilaa keittiössä ja nyt me saadaan se kauan kaivattu tiskikone! Olohuoneessa oli tommonen iso  ikkuna ja siinä kiva sellanen pieni taso, missä Piki voi chillailla tai sitten sinne voi laittaa koristeita ^^ Sitte onki makkari, joka oli aika kapee, mutta kyllä sinne kuitenki sängyn saa tungettua : D Makkarista tosiaan löytyy sitten vaatehuone, jonka saan vallata ihan yksinään, kun Tommilla sopii kaikki vaatteet vaatekaappiin. Makkarin kautta sitten pääsee parvekkeelle, josta mainitsinki jo ylempänä. Muutto tapahtuu sitten viimestään 29.6-2.7!
Ikeassa ois kaikkea jännää sinne kämppään, mutta tällä hetkellä tärkein ois saada hyvä tietokonepöytä, johon mahtuis mun ja tommin pöytäkoneet. Tällänen sitten iski silmään, kun selailin Ikean sivuja. 

Tollanen vaatehuone ois kyllä ihana, mutta ei ehkä tuon värisenä ja erinlainen tuoli ois kans jees, koska en tykkää tuosta kuosista. Vaikka tälläisia kaksi.

Muutamat uudet verhotkin pitäisi ostaa, koska tarvin luultavasti kolmet verhot. Tuohon keittiön ikkunaan, olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Makkariin varmaan tulee nuo mun Vallilan punaiset kelohonka-verhot, joita rakastan ylikaiken <3. Olohuoneeseen vois nakata Tommin vanhat verhot mitkä on nytkin tuossa olohuoneessa ja keittiön ikkunaan en tiedä mitä keksin vai laitetaanko siihen edes verhoa.

Sellaista tällä kertaa ja kirjoittelen taas joku päivä, kunhan oon nukkunu kunnolla ja näin ees päin : ) Yöt kaikki : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti